Stadion Kantrida

Pogledajte kako napreduje izgradnja sjeverne tribine

Polako se bliži početak sezone za nogometaše Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, a sjeverna tribina na stadionu već je dobila konture. Dodatnih 2100 mjesta koja će biti dostupna na sjevernoj tribini znači kako će Rijeku ubuduće bodriti preko osam tisuća navijača. U galeriji pogledajte kako napreduje izgradnja sjeverne tribine


Travnjak stadiona HNK Rijeka proglašen najboljim u Hrvatskoj

Stadion Kantrida, Trening kamp |

Na dodjeli godišnjih nagrada “Trofej nogometaša’” HNK Rijeka je, osim u konkurenciji najboljeg igrača i trenera Prve HNL, slavila i u kategoriji najboljeg travnjaka. Travnjak na stadionu HNK Rijeka uvjerljivo je odnio pobjedu sa sedamdeset glasova prednosti ispred zagrebačkog Maksimira i s više od 100 bodova prednosti ispred splitskog Poljuda. Travnjak je kombinacija 70-80 posto… Opširnije »


Počela zamjena stolica na istočnoj tribini stadiona HNK Rijeka

Trening kamp |

Na istočnoj tribni stadiona Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka počela je zamjena stolica. U idućem periodu dotrajale stolice bit će zamijenjene novima. Ovaj put tribina neće biti isključivo plavo bijela kao što je dosad bio slučaj, već će jedan dio stolica biti crvene i žute boje u skladu sa svjetskim trendovima.


Počeli radovi na izgradnji sjeverne tribine stadiona HNK Rijeka

Trening kamp |

Uklanjanjem semafora u četvrtak su počeli radovi na izgradnji sjeverne tribine stadiona Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Naime, na sjevernom dijelu stadiona, kao što je već i najavljeno, bit će izgrađena nova tribina kojom će se povećati ukupni kapacitet stadiona što će ujedno biti dodana vrijednost Rujevici što je već nekoliko puta ove sezone bila rasprodana…. Opširnije »


Radovi u kampu HNK Rijeka

Radovi u kampu Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka stalno napreduju. Na Istočnom ulazu u kamp postavljen je novi češalj koji će omogućiti veću komociju i brži ulaz na stadion. Ujedno, novi detalji donijeli su dodatan sjaj press centru i hodniku na prvom katu koji vodi do sky boxeva. Ujedno, završeno je postavljanje trave na proširenom dijelu… Opširnije »


© 2014 Stadion Kantrida
Sva prava pridržana.
Nazad na vrh