Stadion Kantrida

Radovi u kampu HNK Rijeka

DSC_0855

Radovi u kampu Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka stalno napreduju. Na Istočnom ulazu u kamp postavljen je novi češalj koji će omogućiti veću komociju i brži ulaz na stadion. Ujedno, novi detalji donijeli su dodatan sjaj press centru i hodniku na prvom katu koji vodi do sky boxeva. Ujedno, završeno je postavljanje trave na proširenom dijelu… Opširnije »


Radovi u kampu HNK Rijeka

camp_365

Kamp HNK Rijeka svaki dan poprimi neki novi detalj koji doprinosi njegovoj kvaliteti. U proteklom periodu proširen je teren ispod južne tribine,  uređen je predsjednički skybox, a hospitality je zasjao novim sjajem uz vrijedne riječke trofeje i fotografije koji podsjećaju na najveće klupske uspjehe. Zid iza sjevernog gola obojan je u prepoznatljivu boju uz detalj… Opširnije »


Radovi u kampu HNK Rijeka

DSC_0077

Radovi u kampu HNK Rijeka i dalje napreduju, tunel koji vodi do glavnog travnjaka zasjao je novim sjajem. Nakon postavljanja tapeta u hospitalitiju stigli su i prvi trofeji koji će krasiti ovaj prostor. Staklena ograda sada je postavljena kroz cijelu Z tribinu što će osobama s invaliditetom olakšati praćenje utakmice. Radovi se nastavljaju i na… Opširnije »


Radovi u kampu HNK Rijeka

glavna99

Radovi u kampu napreduju iz dana u dan. Proteklog tjedna restoran i press centar zablistali su novim sjajem. U press centru postavljena je nova pozadina, a novo ruho dobio je i restoran kojega krase motivi s utakmica Rijeke. Ujedno, nastavljaju se radovi na proširenju terena ispod južne tribine, u tijeku je postavljanje podloge.  Radi se… Opširnije »


Radovi u kampu HNK Rijeka

glavna

Radovi u kampu HNK Rijeka i dalje traju. U tijeku su radovi na proširenju terena ispod južne tribine, a radi se i na proširenju ograde uz isti teren. Radi se i na prilagodbi ograda na mjestima za osobe s invaliditetom, te je postavljen i drugi dio staklene ograde tako da se neometano može pratiti utakmica…. Opširnije »


© 2014 Stadion Kantrida
Sva prava pridržana.
Nazad na vrh