Stadion Kantrida

Počelo postavljanje tribina zamjenskog stadiona

Trening kamp |

Dom Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka svakim danom sve više poprima svoje konture. Iza oblaka prašine i buke koju stvara teška mehanizacija zadužena za pripremu terena, počinju se nazirati prvi obrisi tribina zamjenskog stadiona HNK Rijeka, središnjeg objekta u trening kampu koji će biti dovršen idućih mjeseci.

Nakon što se zapadno od postojećeg igrališta nedavno zazelenila velika ploha jednog od terena trening kampa, postavljanje tribina novi je značajan moment prema konačnom cilju i ispunjenu sna koji je za brojne bivše generacije mladih nogometaša Rijeke ostao nedosanjan.

Iza oblaka prašine i buke koju stvara teška mehanizacija zadužena za pripremu terena, počinju se nazirati prvi obrisi tribina zamjenskog stadiona HNK Rijeka

Betonski blokovi koji se poput lego kockica slažu jedan na drugoga i daju konture tribinama i klupskim prostorijama sve više ističu oblik zamjenskog stadiona što je jasan predznak da radovi odlično napreduju i da će HNK Rijeka uskoro preseliti u svoj novi dom. Na radost i ponos svih građana Rijeke!

GALERIJA


© 2014 Stadion Kantrida
Sva prava pridržana.
Nazad na vrh