Stadion Kantrida

Predstavljen trening kamp i zamjenski stadion

Trening kamp |

Na poluvremenu utakmice UEFA Europa lige između HNK Rijeka i FC Standard Liege prezentiran je projekt izgradnje trening kampa i zamjenskog stadiona. Pred punom Kantridom, u sjajnom dekoru navijača predstavljen je projekt koji je od povjesnog značaja za klub.
Gradnjom trening kampa obogaćeni smo sportskom infrastrukturom koja svojom namjenom prije svega služi zdravijem rastu djece, pruža mogućnosti za razvoj mladih kroz sport i centralno je mjesto na kojem se, uz svoje uzore iz seniorske momčadi, okupljaju svi uzrasti Škole nogometa.

U okruženju sagrađenih sportskih sadržaja i kvalitetnih podloga za treniranje stvaramo optimalne uvjete za rad zadovoljavajući sve zahtjeve profesionalnog sporta.

Bogata povijest kluba i grada dobiva zalog za budućnost. Korištenjem trening kampa nove će generacije odrastati u zdravim uvjetima, a posebno ćemo biti ponosni na još mnoge generacijevrhunskih sportaša i sportskih uspjeha momčadi.

U vrijeme gradnje novog Stadiona Kantrida, utakmice «Rijeke» odigravati će se na zamjenskom stadionu koji će svoje mjesto naći unutar trening kampa. Stadion koji će biti izgrađen prema UEFA standardima 4* postati će u idučoj godini privremeni dom vjernih navijača Rijeke, puniti će se neke nove tribine na koje će se osjećaj domaće atmosfere Kantride prenijeti navijačkim prepoznatljivim dekorom punih tribina.
© 2014 Stadion Kantrida
Sva prava pridržana.
Nazad na vrh