Stadion Kantrida

Premijer RH u obilasku trening kampa HNK Rijeka

Grad Rijeka, Trening kamp |

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, gospodin Zoran Milanović, posjetio je u utorak u pratnji gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela, saborskih zastupnika i predstavnika HNK Rijeka, predsjednika Uprave Damira Miškovića, dopredsjednika Deana Šćulca i delegacije iz kluba, gradilište budućeg trening kampa i zamjenskog stadiona HNK Rijeka.

– Uvijek mi je drago vidjeti ovakve stvari jer ovo je i društvena djelatnost i posao. Ulaganje u igrališta i jedan mali stadion je i posao i novac za građevinsko poduzeće koje ovdje radi, ali i ulaganje u mlade, djevojčice i dječake, koji će ovdje na svježem zraku trenirati i raditi nešto dobro za sebe – rekao je Milanović.

Zadovoljstvo što je prvi čovjek Vlade Republike Hrvatske pronašao vremena za obići budući trening kamp HNK Rijeka istaknuo je i Damir Mišković, predsjednik Uprave kluba, koji je zadovoljan dinamikom izvođenja radova.

– Vidi se koliko je posla napravljeno u posljednjih pet mjeseci. GP Krk to odlično radi i nadam se da će ti radovi uskoro i završiti. Lijepo od premijera što je došao, još je važnije što smo mu objasnili da će ovaj trening kamp biti namijenjen djeci, građanima Rijeke i cijele Hrvatske više nego bilo kome drugome. Mislim da je i premijer zadovoljan viđenim. Ipak se radi o investiciji usmjerenoj djeci, gdje će djeca imati prilike svakodnevno trenirati, učiti navike i živjeti kao sportaši – rekao je Damir Mišković, predsjednik Uprave HNK Rijeka.


© 2014 Stadion Kantrida
Sva prava pridržana.
Nazad na vrh